Zweterige voeten zullen je niet langer lastig vallenBent u op zoek naar een manier om zweterige voeten te genezen? Nou, dan ben je hier aan het juiste adres. U wilt een oplossing die de nattigheid en geur volledig en snel stopt en wij hebben de oplossing voor u.

Het eerste dat u moet weten, is NIET PANIEK . Er zijn een aantal mensen met zweetvoeten en jij bent niet de enige. Schoenen uittrekken op een openbare plaats kan voor u een zenuwslopende ervaring zijn, maar er zijn veel anderen die ook op u lijken. Misschien heb je zweetstreken op je sokken gezien en voelde je je beschaamd, maar nu niet meer. Je hebt geluk en bent bij ons aan het juiste adres. U heeft zeer snel een oplossing voor uw probleem en zult een stuk beter zijn dan de anderen.

Het probleem van zweterige voeten wordt medisch genoemd als plantaire hyperhidrose. Meestal hebben mensen die last hebben van zweterige handen ook last van zweetvoeten. Er zijn verschillende andere problemen die u in de weg staan als het zweet op uw voeten te veel is. Je zult je schoenen vaak verpesten, het zal moeilijk voor je zijn om sandalen te dragen, hakken zullen ook niet gemakkelijk te dragen zijn en voetgeur en schimmelinfectie kunnen ook prominent aanwezig zijn.

Mensen hebben het moeilijk met het probleem van zweetvoeten. Het bijwonen van sociale bijeenkomsten kan moeilijk zijn en als je tijdens het lopen vochtige mistige voetpaden achterlaat, zul je het middelpunt van de aantrekkingskracht zijn, maar niet om de juiste redenen. En daarom is het van het grootste belang dat je een oplossing vindt. Deze eenvoudige huismiddeltjes helpen u supersnel resultaten te behalen. Supersnel verwijst hier naar een paar uur.

De eerste behandeling die u zou kunnen proberen, is azijnvoetbaden. Voeg kopazijn toe in een bakje met zeer warm water en meng. Week je voeten ongeveer 25 minuten in dit mengsel. Droog je voeten goed af met een handdoek nadat je ze eruit hebt gehaald. Het is belangrijk dat je niet vergeet om de ruimtes tussen je tenen schoon te vegen. Vergeet ook niet om je voeten niet te spoelen. De azijn moet je poriën verzadigen.
De azijn werkt als een samentrekkend middel. Het scrubt ook de bovenste dunne laag huid op je voeten. Je voeten zullen enkele uren droog aanvoelen nadat je je voeten hebt laten weken. Azijn bevat een bepaalde hoeveelheid zuur die de bacteriën neutraliseert en geur diep in je voeten veroorzaakt. Appelazijn kan worden gebruikt voor het voetenbad, maar witte azijn heeft de voorkeur en zal betere resultaten opleveren. Dit komt omdat witte azijn sterker is. Een ander voordeel van het uitvoeren van een azijnvoetbad is dat je voorkomt dat er schimmel op je teennagels komt. Azijn remt de groei van schimmels en daardoor heb je nooit een voetschimmel.
De tweede behandeling die u zou moeten proberen, is Salt Water Soak. Het is heel eenvoudig en tegelijkertijd effectief. Het zout in het water zal je voeten onmiddellijk opdrogen en als je Epsom-zouten gebruikt, zal je huid ook zacht zijn. U kunt een luffa gebruiken voor exfoliatie voordat u uw voeten in zout water laat weken om snellere en langdurige resultaten te krijgen. Er moet warm water worden gebruikt, zodat de poriën van uw huid opengaan en maximale blootstelling aan zout wordt geboden. Zout verbrandt alle open wonden of zweren die je op je voeten hebt. Het is een goed idee om te wachten tot ze genezen zijn voordat je ze in zout water laat weken.
Salie-thee: dit wordt beschouwd als een van de beste behandelingen die u moet proberen. Er is een hoog gehalte aan looizuur in saliethee. Looizuur is een natuurlijk Last van zweetvoeten samentrekkend middel. Geniet in een grote kom met warm water van 4 of 5 theezakjes saliethee en dompel je voeten in het mengsel. Het is belangrijk dat u de thee volledig in het water laat oplossen voordat u in uw voeten dompelt. Je moet je voeten 25 minuten in het mengsel laten staan. De thee baant zich een weg door de poriën van je voeten en droogt ze op. Het zal ook de bacteriën neutraliseren die geur veroorzaken. Salie thee wordt gebruikt als een zeer krachtige methode om langdurig voetgeur te genezen. Probeer de behandeling en u zult er verliefd op worden. Een klein punt om te onthouden is dat wanneer je je voeten uit het bassin haalt, je zult zien dat ze een beetje gebruind zullen zijn. Maak je geen zorgen;
De 3 eenvoudige behandelingen die in dit artikel worden genoemd voor zweetvoeten, zullen wonderen voor je doen en je zult je nooit meer hoeven te schamen vanwege die zweterige geur van hoenders elke keer dat je je schoenen uittrekt.

Er zijn nog enkele andere stappen die u kunt nemen om het overmatige zweet aan uw voeten te stoppen. Deze stappen vereisen dat u bepaalde gebruikelijke veranderingen in uw leven aanbrengt:

Draag open schoenen: maak er, voor zover mogelijk, een gewoonte van om schoenen te dragen die uw voeten laten ademen. Als je denkt dat het moeilijk is om open schoenen te dragen om te werken, vergeet dan niet om je schoenen onmiddellijk te vervangen wanneer je thuiskomt. Het is zelfs beter als je zonder schoenen gaat.
Was je voeten: denk eraan om tijdens het douchen speciale aandacht aan je voeten te besteden. Was ze goed met een zachte spons. Zorg er ook voor dat je ze dagelijks schrobt.
Voetpoeders: Strooi wat voetpoeder in je schoenen voordat je ze gaat dragen. Sommige voetpoeders zijn speciaal gemaakt om zweetvoeten te stoppen en de geur te verminderen.
Verander uw schoenen: het is belangrijk dat u niet vergeet om elke zes maanden nieuwe schoenen te kopen. Als u denkt dat dit niet haalbaar is, vergeet dan niet om uw bijlagen te wijzigen. Hiermee voorkom je het zweet op je voeten als je schoenen draagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *